راهنمای افزایش اعتبار سیم کارت اعتباری رایتل

اخبار رایتل

راهنمای افزایش اعتبار
الف) افزایش اعتبار به روش الکترونیکی:

۱- دستگاه های خودپرداز بانک ها
مشترکان می توانند با مراجعه به دستگاه های خود پرداز بانک های عضو شبکه شتاب، اقدام به خرید شارژ سیم کارت های اعتباری رایتل نمایند.
در حال حاضر خرید شارژ رایتل از طریق دستگاه های خودپرداز بانک های پاسارگاد، سامان، رفاه، کشاورزی و مسکن میسر است و به زودی با اضافه شدن سایر بانک ها توسعه خواهد یافت.
۲- درگاه اینترنتی بانک ها
مشترکان سیم کارت های اعتباری رایتل می توانند با مراجعه به درگاه اینترنتی بانک های پاسارگاد و تات نسبت به خرید کارت شارژهای بیست، پنجاه و یکصد هزار ریالی اقدام نمایند.
همچنین در آینده ای نزدیک، درگاه اینترنتی سایر بانک ها نیز امکان خرید کارت شارژهای رایتل را ارائه خواهند داد.
۳- Web Kiosk
از دیگر روش های شارژ الکترونیکی اعتبار رایتل، استفاده از دستگاه های Web Kiosk بانک کشاورزی است. مشتریان رایتل می توانند با استفاده از هریک از این دستگاه ها، اقدام به شارژ به میزان دلخواه نمایند.
۴- کارت شارژ فیزیکی
علاوه بر تمام موارد یاد شده، مشترکان می توانند با مراجعه به هریک از مراکز ارائه دهنده خدمات رایتل، دفاتر پیشخوان، و سایر نقاط فروش، نسبت به دریافت کارت شارژ رایتل در مبالغ مختلف اقدام نمایند.

ب) افزایش اعتبار با استفاده از کارت شارژ:

مشترکان سیم کارت اعتباری می توانند با مراجعه به مراکز خدمات رایتل، دفاتر پیشخوان و یا فروشگاه های معتبر، اقدام به خرید کارت شارژ های ۲۰,۰۰۰ ریالی، ۵۰,۰۰۰ ریالی و ۱۰۰,۰۰۰ ریالی نمایند.
نحوه اطلاع از باقیمانده اعتبار:
مشترکان سیم کارت های اعتباری رایتل می توانند با شماره گیری کد *۱۴۰# از میزان اعتبار باقی مانده خود اطلاع حاصل نمایند.
همچنین مشترکان می توانند با برقراری ارتباط با مرکز تماس رایتل با شماره ۲۹۲۰ از طریق سیم کارت رایتل و یا ۰۲۱-۲۹۲۰ از سایر خطوط از میزان اعتبار حساب خود آگاهی یابند.

  1. مبلغ و مدت اعتبار انواع شارژ رایتل:
    نوع شارژ قیمت (ریال) مبلغ اعتبار (ریال) مهلت اعتبار شارژ (روز)
    شارژ ۲۰,۰۰۰ ریالی ۲۰,۰۰۰ ۱۹,۰۴۸ ۹۰
    شارژ ۵۰,۰۰۰ ریالی ۵۰,۰۰۰ ۴۷,۶۱۹ ۲۷۰
    شارژ ۱۰۰,۰۰۰ ریالی ۱۰۰,۰۰۰ ۹۵,۲۳۸ ۵۴۰

مدت اعتبار از زمان وارد کردن شماره رمز محاسبه می گردد.

اگر مشترک تا مهلت زمان تعیین شده تمام مبلغ شارژ خود را استفاده ننماید، پس از اتمام مهلت اعتبار، سیم کارت وی یکطرفه می گردد و به محض شارژ مجدد مبلغ اعتبار باقی مانده از شارژ قبلی به اعتبار جدید اضافه می شود.
در صورت خرید شارژ جدید پیش از پایان مهلت اعتبار شارژ قبلی هر کدام از مدت زمان های مربوط به شارژ جدید یا قدیم که بیشتر باشند، به عنوان مدت اعتبار جدید لحاظ می گردد.

چرخه عمر سیم کارت اعتباری:

ردیف وضعیت توضیح
۱ غیر فعال پس از خرید سیم کارت، وضعیت آن به صورت پیش فرض غیر فعال است
۲ فعال سیم کارت با برقراری اولین تماس، اتصال به اینترنت و ارسال پیامک و پیام چند رسانه ای و یا اولین شارژ از حالت غیر فعال به فعال تبدیل می شود.
۳ قطع یکطرفه در صورتی که مبلغ اعتبار و یا مهلت استفاده از اعتبار به اتمام رسیده باشد، سیم کارت از حالت فعال به یکطرفه تبدیل خواهد شد. سیم کارت یکطرفه تنها می تواند تماس های ویدوئی و صوتی، پیامک و پیام چند رسانه ای را دریافت نماید.
امکان تماس با مرکز تماس رایتل و تلفن های اضطراری برای سیم کارت یکطرفه وجود دارد. مشترک در صورت شارژ مجدد از حالت قطع یکطرفه به فعال تبدیل خواهد شد.
۴ قطع دو طرفه در صورتی که مشترک به مدت ۲۷۰ روز مداوم در حالت یکطرفه باقی بماند به صورت دو طرفه قطع خواهد شد. به این معنی که کلیه خدمات به جز امکان تماس با مرکز تماس رایتل و تلفن های اضطراری برای مشترک غیر فعال خواهد بود. مشترک می تواند با شارژ مجدد از حالت قطع دوطرفه به فعال تبدیل شود.
۵ منقضی در صورتی که مشترک به مدت ۹۰ روز مداوم در حالت قطع دو طرفه باقی بماند، سیم کارت و شماره همراه او منقضی شده و قابل واگذاری به دیگران خواهد بود.

شایان ذکر است در صورت عدم فعال سازی سیم کارت اعتباری به مدت شش ماه از تاریخ خرید، بسته هدیه سیم کارت غیر قابل استفاده خواهد بود.


درباره :
تاریخ مطلب : آوریل 22nd, 2013 | تعداد دفعات بازید : 10,757